Over ons

Jong Havenvereniging is hét zakelijke netwerk voor young professionals jonger dan 35 jaar, die in en om de Rotterdamse haven werken. ‘Kennis maken en kennis delen’ vormt de basis van dit netwerk, maar uiteraard speelt gezelligheid hierbij een grote rol! Met een actief en gevarieerd programma vermaken we onze leden op een leerzame manier en proberen we een maatschappelijke bijdrage te leveren.

In bijna 10 jaar tijd zijn zo'n 600 leden bij Jong Havenvereniging aangesloten. Zij werken bij elke denkbare werkgever in en om de haven. Dat maakt dat we het grootste jongerennetwerk van de Rotterdamse haven zijn.

Om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor de haven, slaan we graag de handen ineen met onze partners. Interesse om ook partner te worden? Stuur dan even een berichtje naar jong@havenverenigingrotterdam.nl.