Laat je stem horen over kunst

Naast een havenstad is Rotterdam ook de uitgelezen plek om cultuur te snuiven. Iedere dag is er wel wat te doen in Rotterdam. Maar wie het nieuws een beetje bijhoudt, weet ook dat de overheid steeds minder geld hierin wil investeren. De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur houdt goed de vinger aan de pols en peilt regelmatig wat de betrokkenheid van de inwoners is en welke nieuwe mogelijkheden er zijn.

Omdat er ongetwijfeld leden van Jong Havenvereniging zijn, die regelmatig iets cultureels doen in eigen stad, en wij graag aanhaken bij de algehele opvatting dat haven en stad bij elkaar horen, willen we leden vragen om een vragenlijst, een zogeheten Sectoranalyse, van de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur in te vullen. Dit kost zo’n 5 minuten.

Wil jij meedoen? Sla dan het bestand onder deze knop op, vul ‘m in en stuur deze naar melanie@postvanophem.nl. De antwoorden worden uiteindelijk door de Erasmus Universiteit Rotterdam verwerkt tot een helder beeld. Je naam vermelden is niet nodig, dus je blijft anoniem.

« Naar overzicht