Het bestuur is op zoek naar jou!

Beschik jij over unieke kwaliteiten en heb je zin om die in te zetten voor Jong Havenvereniging? Dan is dit je kans! Opnieuw vinden er bestuurswisselingen plaats, om ruimte te maken voor nieuwe leden en verfrissende ideeën.

We zoeken leden met interesse voor de volgende functies:

Penningmeester
Per 1 januari 2015
Ben jij ons nieuwe boekhoud-wonder? Wil je een steentje bijdragen aan de vereniging en ben je handig met cijfers en administratie? Vanaf 1 januari is het bestuur van Jong Havenvereniging op zoek naar een nieuwe penningmeester. Een belangrijke en serieuze taak. Je beheert en controleert de inkomsten en uitgaven, stelt de balans en de begroting op. Jij zorgt ervoor dat Jong Havenvereniging financieel gezond blijft. Bij voorkeur heb jij een sterke financiële achtergrond (werk en/of studie), ben je zeer accuraat en heb je oog voor details.

Bestuurslid Communicatie
Per april 2015
In deze functie ben je verantwoordelijk voor alles dat ‘naar buiten’ gaat. Hierbij moet je denken aan mailings aan de leden, maar ook aan persberichten en korte artikelen. Je hebt dus geen moeite met het opstellen van teksten en het contacten onderhouden met derden. Daarnaast beschik je over enige ervaring met het onderhouden van websites en heb je oog voor vormgeving. Bedreven zijn in het bijhouden van verschillende social media kanalen is een pre.

Voorzitter
Per april 2015
De voorzitter van Jong Havenvereniging is het boegbeeld van de club. Tevens heb je in deze functie duidelijk voor ogen waar Jong Havenvereniging voor staat en probeer je altijd vast te houden aan deze rode draad. Beschikking over een redelijk eigen netwerk is een pre. Je houdt overzicht tussen de verschillende bestuursfuncties en bent aanspreekpunt voor de moedervereniging Havenvereniging Rotterdam. De nieuwe voorzitter van Jong Havenvereniging wordt voorgedragen door het huidige bestuur en benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van de Havenvereniging Rotterdam en Jong Havenvereniging in april 2015.

Bestuurslid Educatie
Per april 2015
Als bestuurslid Educatie focus je je op het onderwijs, niet alleen van onze leden middels Masterclasses, maar ook van niet-leden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Mainport Meewerkdagen, waarbij studenten een dag(deel) meelopen bij bedrijven in de haven.

Ja ik wil!
Zie jij het helemaal zitten om ons team te versterken en mee te werken aan de toekomst van Jong Havenvereniging? Zet dan snel je motivatie op papier! Mail je motivatie, voorzien van contactgegevens (inclusief leeftijd en huidige werkbetrekking) naar jong@havenverenigingrotterdam.nl.
Sluitingsdatum: 19 januari 2015.

« Naar overzicht