Beroepenplein: vertel jouw verhaal!

Op de vrijdag van de Wereldhavendagen staan jongeren al sinds enige jaren centraal. Het programma Expeditie Wereldhaven is een speciaal programma voor scholen en moet jongeren enthousiast maken voor de haven en daar kunnen leden van Jong Havenvereniging bij helpen!

Expeditie Wereldhaven is bedoeld voor jeugd tussen de 4 en 18 jaar van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. Op een toegankelijke manier komen de leerlingen in aanraking met alle facetten van de haven en wordt hun kennis over havenbedrijven en de (abeids)mogelijkheden vergroot. Helemaal nieuw is het Rabobank-beroepenplein. Op het terrein tussen het World Port Center en de Cruise Terminal Rotterdam worden een overkapping en infowanden geplaatst. Tijdens de route leren de jongeren aan de hand van multiple choice vragen van alles over havenberoepen.

Echter is niets zo leuk als verhalen uit de praktijk. Het beroepenplein is dan ook op zoek naar mensen die in de haven werken en enthousiast kunnen vertellen over wat zij doen. Deze praktijkverhalen worden opgenomen in de route, op vrijdag 5 september van 10.00 tot 14.00 uur
Heb jij dan tijd en zin om te helpen, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar de Stichting Wereldhavendagen: sylvia@mintenprojectmanagement.nl. Vermeld daarbij je naam, beroep, jouw bedrijf, hoe lang je werkzaam bent en een korte beschrijving van je werkzaamheden (3 - 5 zinnen).

« Naar overzicht