TOP programma event 'hbo in de haven'

De Rotterdamse haven is op de onderwijsagenda gezet! Dat is reden voor een feestje… Zeker ook voor de leden van Jong Havenvereniging! Op woensdag 11 juni 2014 vindt het ‘hbo in de haven TOP event’ plaats. Dat wordt een spetterende afsluiting van een vierjarige, intensieve samenwerking tussen de Rotterdamse hogescholen en de haven.

Het Beste Havenidee, Pressure Cooker, het LAW-event en vele excursieprogramma’s zijn hieruit voort gekomen, maar niet in de laatste plaats heeft Jong Havenvereniging hieraan bijgedragen met de activiteiten Mainport Meewerkdagen, verkiezing Jong Haventalent en de Masterclasses.

Op 11 juni staat er onder andere een havenarbeidsmarktdebat, de finale van het Beste Havenidee en de hbo in de haventour met Twan Huys en Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam op het programma. Meer informatie en aanmelden kan op www.hboindehaven.nl/inschrijven/. Overigens is de organisatie nog op zoek naar enthousiastelingen die ’s ochtens de studenten van het Beste Havenidee willen helpen om hun idee verder te brengen. Tijdens een mini Pressure Cooker moeten zij aan de slag om de ideeën nog scherper te maken. Check hiervoor www.bestehavenidee.nl.

« Naar overzicht