YMR is kickstart voor je carrière!

Niet alleen Jong Havenvereniging wil jongeren warm maken voor een baan in de haven en ze daarna, door allerlei interessante en leuke activiteiten te organiseren, behouden voor Rotterdam. Ook Stichting Nederland Maritiem Land streeft hiernaar.

Afgelopen studiejaar heeft deze organisatie voor het eerst gewerkt met jonge ambassadeurs. Onder de naam ‘Young Maritime Representative’ waren de studenten Coen en Michelle hun boegbeeld. 
De ‘Young Maritime Representatives’, kortweg YMR’s, waren regelmatig aanwezig bij maritieme evenementen en activiteiten en te gast bij bedrijven. Naast de belangrijke rol die de ambassadeurs speelden, heeft het Coen en Michelle ook veel gebracht: een breed inzicht in de sector en een kickstart voor hun maritieme carrière.

Nu is Nederland Maritiem Land op zoek naar nieuwe ambassadeurs. Dus ben jij student en zit je in het (voor)laatste jaar van een maritieme MBO, HBO of Universitaire studie, dan kan jij de nieuwe Coen of Michelle zijn! Bekijk hun persoonlijke oproep op maritimebyholland.nl en geef je op als YMR! Dat kan tot 15 juli 2014. Tip: speel je in de kijker door iets ludieks te posten over de maritieme sector of jouw opleiding via Facebook of Twitter @MbH_YMR en #YMR.

« Naar overzicht