Word buddy bij Rot.Jong!

Rot.Jong draagt een steentje om de jeugdwerklozen in Rotterdam te steunen en te motiveren bij het vinden van een baan die bij hen past. Daarbij mag de haven als potentiële werkplek niet ontbreken. Vind jij het leuk om je ervaringen te delen en advies te geven? Meld je dan aan als buddy en doe mee aan het Buddy-event op 11 april 2014.

Deze dag, vanaf 15.00 uur, gaan zo’n 100 werkloze jongeren en even zoveel buddy's aan boord van een Spido schip, dat wordt gesponsord door het Havenbedrijf Rotterdam. Tijdens deze tocht door de Rotterdamse haven leren de werklozen en buddy’s elkaar kennen en wordt een pad voor het buddy-traject uitgestippeld. Na het event is het de bedoeling dat ieder duo elkaar iedere maand spreekt gedurende zes maanden. Op deze manier helpt de buddy de werkzoekende jongere écht. Aansluitend aan de boottocht opent burgemeester Aboutaleb een netwerkborrel in het splinternieuwe gebouw De Rotterdam. Hier wordt tevens een inspirerend succesverhaal gepresenteerd.

Inmiddels hebben ongeveer 100 werkzoekende jongeren zich aangemeld. Echter is Rot.Jong nog op zoek naar enkele buddy’s. Ben jij sociaal vaardig, verbaal krachtig en resultaat- en doelgericht? En zie je deze taak als een leuke uitdaging? Check dan snel de flyer en meld je aan voor het Rot.Jong Buddy-event, door een e-mail te sturen naar info@rotjong.nu.

« Naar overzicht