22 december 2014
Feestjaar HVR eindigt met een klapper
Verslag Dag van de Haven, 17 december 2014: Spanning trok door de zaal heen, bij de woorden van voorzitter Jan Bert Schutrops. ,,We gaan de zaal onder rook zetten!’’ Dat was in de afgelopen 75 jaar nog niet voorgekomen.
Feestjaar HVR eindigt met een klapper
19 december 2014
Laat je stem horen over kunst
Naast een havenstad is Rotterdam ook de uitgelezen plek om cultuur te snuiven. De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur vraagt naar jouw betrokkenheid om zo nieuwe mogelijkheden te scheppen.
Laat je stem horen over kunst
8 december 2014
Het bestuur is op zoek naar jou!
Beschik jij over unieke kwaliteiten en heb je zin om die in te zetten voor Jong Havenvereniging? Dan is dit je kans! Opnieuw vinden er bestuurswisselingen plaats, om ruimte te maken voor nieuwe leden en verfrissende ideeën.
Het bestuur is op zoek naar jou!
27 oktober 2014
Leden zien Duisburg met eigen ogen
De Buitenlandexcursie van Jong Havenvereniging ging niet voor niets naar Duisburg. Met de titel ‘grootste binnenhaven van Europa’ en de goede verbindingen, is dit gebied van grote importantie is voor de Rotterdamse haven.
Leden zien Duisburg met eigen ogen
1 ... 3 4 5 ... 12