19 oktober 2016
Wie zitten er eigenlijk in het JHV bestuur?
Het Jong Havenvereniging bestuur bestaat uit 7 bestuursleden, met allemaal een groot hart voor de Rotterdamse haven. In 2016 is het bestuur gedeeltelijk vernieuwd.
Wie zitten er eigenlijk in het JHV bestuur?
17 juli 2016
Achter de schermen bij MMWD 2016
De Mainport Meewerkdagen (MMWD) geven studenten de kans om een dagdeel mee te lopen met een maritiem bedrijf. Ze krijgen een sneak peek van wat hun te wachten staat als ze kiezen voor een bedrijf in de Rotterdamse haven. Een kijkje achter de schermen bij de organisatie hiervan.
Achter de schermen bij MMWD 2016
19 juni 2016
Nieuwe jaaragenda 2016
In verband met vervallen en verschoven activiteiten, vind je hier het nieuwe jaaroverzicht van de Havenvereniging Rotterdam.
23 september 2015
Thecla Bodewes geeft zich bloot
Wat een ongelooflijk leuk mens is die Thecla Bodewes. In het echt zelfs nog authentieker dan in alle interviews. Hier een verslag van een boeiende avond. Zie ook de foto's in het album op de homepage.
Thecla Bodewes geeft zich bloot
1 2 3 4 ... 12