Vacature Bestuurslid Secretaris

STA SAMEN MET ONS AAN HET ROER VAN JONG HAVENVERENIGING!

Heb jij een hart voor de haven en ben je een aanpakker? Kom dan het bestuur van Jong Havenvereniging versterken!

Over de functie
Als bestuurslid Secretaris ben je het aanspreekpunt van de vereniging en behoud jij het overzicht voor het bestuur met moderne applicaties (bijvoorbeeld digitaal vergaderen). Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer, verslaglegging en het ledenbeheer samen met de penningmeester en het algemene secretariaat van Havenvereniging Rotterdam. Je hebt affiniteit met systemen en ondersteunt bij de events.

Belangrijke knopen hakken we samen door in de bestuursvergadering. In deze functie ben je onderdeel van het bestuur van JHV. Samen vertegenwoordigen we de young professionals in en om de Rotterdamse haven. Dat betekent dat we regelmatig als bestuur worden uitgenodigd voor bijzondere maritieme events. Zo kun je niet alleen bínnen, maar ook búiten JHV een flink netwerk opbouwen.

Wie zoeken wij?
Je bent enthousiast, weet van aanpakken en gaat graag accuraat te werk. Daarnaast vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden. De Maas stroomt door jouw bloed en je wordt vrolijk van alles wat met de Rotterdamse haven te maken heeft. Het lijkt je leuk om iedere 1e dinsdagavond van de maand samen met het bestuur de koers van JHV te bepalen en je voelt je verantwoordelijk voor het neerzetten van mooie events voor onze leden. Ga ervan uit dat je tijdbesteding voor deze functie gemiddeld 4 uur per week is (op vrijwillige basis).

Over Jong Havenvereniging
Jong Havenvereniging is een netwerk voor haven-, maritieme en logistieke young professionals in en om de Rotterdamse haven. Voor zo’n 600 leden organiseert Jong Havenvereniging iedere maand een event. Denk aan netwerkborrels, Portalx (interactieve avond met een specifiek maritiem thema), de varende borrel op een zeiljacht of een bezoek aan een buitenlandse haven.

Interesse?
De functie is per direct beschikbaar. Lijkt het je leuk om samen met ons bestuurlijke ervaring op te doen en de Rotterdamse haven ook een ‘jong’ gezicht te geven? Mail dan je motivatie inclusief leeftijd en huidige werkbetrekking naar jong@havenverenigingrotterdam.nl.

Sluitingsdatum vacature: 14 september a.s.
NB: Hou de avond van 17 september alvast vrij in je agenda voor een gesprek.