Vacature Marketing & Communicatie

STA SAMEN MET ONS AAN HET ROER VAN JONG HAVENVERENIGING!

Heb jij hart voor de haven en ben je een aanpakker? Kom dan het bestuur van de Jong Havenvereniging versterken!

Over de functie
Als bestuurslid Marketing & Communicatie ben jij de ‘stem’ achter alle uitgaande communicatie. Je beheert de website, stuurt mailings uit naar ruim 600 leden en deelt maritieme nieuwtjes via social media. Daarnaast kijk je met een ‘marketing & communicatiebril’ naar onze events en borrels en kom je met ideeën om nóg meer havenliefhebbers te bereiken en met elkaar te verbinden.

Wie zoeken wij?
De Maas stroomt door jouw aderen en je wordt vrolijk van alles wat met de Rotterdamse haven te maken heeft. Dat enthousiasme klinkt door in je geschreven teksten. Je hebt kennis van websitebeheer (of denkt je dat snel eigen te kunnen maken) en je vindt het leuk om social media in te zetten om een grotere doelgroep te bereiken.
De tijdsbesteding voor deze functie varieert, maar ga ervan uit dat je er gemiddeld 4 uur per week mee bezig bent (op vrijwillige basis). Ook heb je tijd om iedere 1e dinsdagavond van de maand samen met het bestuur de koers van JHV te bepalen. In die vergaderingen voel je je verantwoordelijk voor een goede marketing en communicatie zowel binnen als buiten JHV.

Over Jong Havenvereniging
Jong Havenvereniging is een netwerk voor haven-, maritieme en logistieke young professionals in en om de Rotterdamse haven. Voor zo’n 600 leden organiseert Jong Havenvereniging iedere maand een event. Denk aan netwerkborrels, Portalx (interactieve avond met een specifiek maritiem thema), de varende borrel op een zeiljacht of een bezoek aan een buitenlandse haven.

Ons bestuur bestaat uit 8 enthousiaste young professionals. We werken of studeren in uiteenlopende functies en sectoren maar over één ding zijn we het altijd eens: we willen ‘onze haven’ delen met andere young professionals!

Interesse?
De functie is beschikbaar per 1 februari 2018, waarna je een aantal weken wordt ingewerkt door je voorganger. Lijkt het je leuk om samen met ons inspirerende en leerzame events neer te zetten en wil je de Rotterdamse haven ook een ‘jong’ gezicht geven? Mail dan jouw enthousiaste motivatie, inclusief leeftijd (bestuursleden van de Jong Havenvereniging zijn onder de 35 jaar) en huidige werkbetrekking naar jong@havenverenigingrotterdam.nl.

Sluitingsdatum vacature: 18 januari 2018.
NB: Hou de avond van 23 januari alvast vrij in je agenda voor een gesprek.