Vacature Bestuurslid Events

Sta samen met ons aan het roer van Jong Havenvereniging!

Heb jij hart voor de haven en ben je een aanpakker? Kom dan het bestuur van Jong Havenvereniging versterken!

Over de functie
Als bestuurslid Events ben je medeverantwoordelijk voor diverse events zoals Jong Haventalent, Rotterdam Port Intro en Portalx. Jij neemt het voortouw in zowel de organisatie als de uitvoering. Belangrijke knopen hakken we samen door in de bestuursvergadering.
In deze functie ben je onderdeel van het bestuur van JHV. Samen vertegenwoordigen we de young professionals in en om de Rotterdamse haven. Dat betekent dat we regelmatig als bestuur worden uitgenodigd voor bijzondere maritieme events. Zo kun je niet alleen bínnen, maar ook búiten JHV een flink netwerk opbouwen.

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste aanpakker en vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. De Maas stroomt door jouw bloed en je wordt vrolijk van alles wat met de Rotterdamse haven te maken heeft. Het lijkt je leuk om iedere 1e dinsdagavond van de maand samen met het bestuur de koers van JHV te bepalen en voelt je verantwoordelijk voor het neerzetten van mooie events voor onze leden.
De tijdsbesteding voor deze functie varieert omdat dit vooral afhangt van wanneer ‘jouw’ events in de planning staan. Ga ervan uit dat je er minimaal 4 uur per week mee bezig bent (op vrijwillige basis).

Over Jong Havenvereniging
Jong Havenvereniging is een netwerk voor haven-, maritieme en logistieke young professionals in en om de Rotterdamse haven. Voor zo’n 500 leden organiseert Jong Havenvereniging iedere maand een event. Denk aan netwerkborrels, Portalx (interactieve avond met een specifiek maritiem thema), de varende borrel op een zeiljacht of een bezoek aan een buitenlandse haven.

Interesse?
De functie is per direct beschikbaar. Lijkt het je leuk om samen met ons inspirerende en leerzame events neer te zetten en wil je de Rotterdamse haven ook een ‘jong’ gezicht geven? Mail dan je motivatie, inclusief leeftijd en huidige werkbetrekking naar jong@havenverenigingrotterdam.nl.

Sluitingsdatum vacature: 12 april a.s.
NB: Hou de avond van 18 april alvast vrij in je agenda voor een gesprek.

Bestuur Jong Havenvereniging 2018

« Naar overzicht