In de pers

Vijf vragen aan Ana in Mainport Magazine - september 2018
De tijd van praten over digitalisering en innovatie is voorbij, het is tijd om te doen! aldus Jong Haventalent Ana Duškov. In deze vernieuwde editie van Mainport Magazine beantwoordt zij vijf vragen en laat ze zien hoe zij haar doelen wil bereiken.

De kracht van vrijwilligers in Onze Haven - Port-able juli 2018
Na wederom een succesvolle editie van de Volvo Ocean Race geeft voorzitter Lisette van der Pijl een kijkje in de wereld van de gepassioneerde vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor de haven. Lees hier haar volledige column!

Animo voor de Rotterdamse haven hoog onder jongeren - Schuttevaer juni 2018
Dat er een grote belangstelling heerst onder jongeren om te werken in de haven blijkt uit de hoge opkomst en het enthousiasme van meer dan 40 deelnemende studenten en evenzoveel bedrijven tijdens Rotterdam Port Intro. Benieuwd hoe dat eruit zag? Je leest het in de online editie van Schuttevaer.

De zoektocht naar nieuw talent in MainPort Magazine - maart 2015
MainPort Magazine helpt Jong Havenvereniging met de zoektocht naar nieuw talent!
Lees de paginagrote oproep naar het nieuwe Jong Haventalent in het maart-nummer.

Cherry Almeida: ,,Desinteresse is mythe'' - AD augustus 2014
Met de RTM Port Party in zicht, heeft het AD een groot artikel gewijd aan Jong Havenvereniging. Onder andere de opvatting van nieuwe voorzitter Cherry Almeida, dat de jeugd juist wel geïnteresseerd is in de haven, komt hierin aan de orde.
Lees hier het hele artikel.

Artikel over MMWD in het AD - mei 2014
Leon van Heel ging met twee Mainport Meewerkdagen-deelnemers mee op avontuur en nam leuke interviews af. In de krant van 21 mei was te lezen hoe een dag van een student, die een dagje de praktijk gaat beleven, eruit ziet. Klik hier voor het AD-artikel.

Speciale Young Edition MainPort Magazine - mei 2014
Tijdens het Rotterdams Havenevenement lag ie voor het eerst te pronken: de speciale uitgave van MainPort Magazine, voor één keer helemaal toegespitst op jongeren. En het leukste is dat het nummer bomvol staat met leden van Jong Havenvereniging! Klik hier voor een hoop leesplezier!

AD Bubbels op Dag van de Haven - december 2012
Journaliste Barbara de Jong van AD Rotterdams Dagblad was aanwezig tijdens de Dag van de Haven op 28 december 2012. Een aantal leden kon zich de maandag erna terugvinden in de rubriek Bubbels

Jongeren centraal in MainPort Magazine - juni/juli 2012

Dat jongeren zeker wel geïnteresseerd zijn in de haven en daar ook met veel enthousiasme werken, bewijzen de leden van Jong Havenvereniging in het juni/juli-nummer van MainPort Magazine. Klik hier voor het artikel.

Bestuur Jong Havenvereniging in MainPort Magazine - december 2011
De samenstelling van het bestuur van Jong Havenvereniging is nogal veranderd in 2011. MainPort Magazine wilde in dit nummer weten waar de havenfanclub staat en wat de plannen voor de toekomst zijn.