Eerdere Events

26 juni 2019
Innovatie @ Barge Master
Op bezoek bij de 'downtime dokters' die zorgen dat er ook bij slecht weer doorgewerkt kan worden. Deze beweging compenserende platformen voor op zee zijn innovatie hoogstandjes. En horen er meer over bij Barge Master!
Innovatie @ Barge Master
20 juni 2019
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
In 2019 bestaat de Havenvereniging Rotterdam alweer 80 jaar. Dit lustrum gaan we groots vieren op het ss Rotterdam. Met historie, kennis en een heleboel lol. Hiep hiep hoera! Schrijf je snel in.
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
6 juni 2019
Verkiezing Jong Haventalent
De zoektocht naar het Jong Haventalent 2019 is van start. Voel jij je verankerd met de Rotterdamse haven en weet jij anderen van jouw kijk op de haven te overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Verkiezing Jong Haventalent
23 mei 2019
Rotterdam Port Intro
Ontdek jouw loopbaankansen in de haven! Tijdens Rotterdam Port Intro krijgen studenten een 1-op-1 introductie bij bedrijven in en om de Rotterdamse haven en ervaren hoe het er in deze dynamische omgeving echt aan toe gaat.
Rotterdam Port Intro
1 2 3 4 ... 33