Innovatie @ Barge Master

26 juni 2019

Barge Master is opgericht om downtime ten gevolge van slecht weer te overwinnen. Als ‘downtime dokters’ verbetert Barge Master de werkbaarheid op zee met innovatieve en praktische oplossingen.

Barge Master vindt deze oplossingen in systemen die de stabiliteit op zee vergroten, zoals het motion compensation platform, kraan en brug. Tijdens dit bedrijfsbezoek wordt toegelicht hoe deze unieke technologie wordt toegepast voor olie, gas en offshore gerelateerde ondernemingen.

Offshore windturbines en hun fundaties worden steeds groter. De beperkte capaciteit van de schepen betekent een steeds verdere uitdaging voor de aannemers in de offshore installatiesector. Om efficiënt en concurrerend te kunnen blijven met hun huidige schepen, biedt TWD (Temporary Works Design) gedurfde technische oplossingen en innovatieve installatie procedures, waarvan technisch manager Niels Rombout een aantal in detail zal uitleggen.

Je bent vanaf welkom om 15.30 uur bij Barge Master in de Science Tower in Rotterdam (Marconistraat 16), waar directeur en Havenvereniging-lid Jan Dirk Hudig ons zal ontvangen en het pionierswerk zal toelichten. Vanaf 17.00 uur zal de afsluitende borrel voldoende ruimte bieden voor het netwerken en genieten van het uitzicht over onze haven vanaf de 14e etage. Graag tot dan!

Aanmelden
Aan dit bedrijfsbezoek zijn geen kosten verbonden. Inschrijving staat open voor de Jong Havenvereniging, bedrijfsleden en werkende leden. Gezien het beperkte aantal plaatsen  geldt: wees er snel bij! Want vol = vol! Maximaal 25 deelnemers.

https://www.barge-master.com/
https://twd.nl/

« Naar overzicht