Verkiezing Jong Haventalent

6 juni 2019

De zoektocht naar het Jong Haventalent van 2019 is gestart. Ben je jonger dan 35 jaar en voel je je verankerd met de haven? Weet jij anderen van jouw kijk op de haven te overtuigen en jouw talenten op een slimme manier in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Je vormt de spreekbuis voor jonge professionals in de haven en krijgt de kans om jouw ideeën en ambities onder begeleiding van een ervaren havenkenner tot uitvoering te brengen. Je bent regelmatig aanwezig bij diverse events van Jong Havenvereniging en partners en zet je volledig in om jong talent te enthousiasmeren voor de haven.

Is deze boeiende rol van havenambassadeur jou op het lijf geschreven? Of ken je iemand die hier volledig voor in aanmerking komt? Nomineer jezelf, een havenvriend of collega voor de verkiezing van Jong Haventalent 2019 en wie weet word jij een jaar lang het boegbeeld van de Rotterdamse haven! Download hier de flyer voor meer informatie over hoe je meedoet en wat de spelregels zijn. 

Stuur vóór 1 mei een mail naar jong@havenverenigingrotterdam.nl voorzien van jouw nominatie. Tijdens het Rotterdams Havenevenement op donderdag 6 juni wordt de winnaar bekend gemaakt! 

« Naar overzicht