Rotterdam Port Coach

17 januari 2019

Jong Havenvereniging en RDM Centre of Expertise - Hogeschool Rotterdam combineren hun liefde voor de haven en onderwijs om jongeren te enthousiasmeren en klaar te stomen voor een carrière in de Rotterdamse haven.

Nog te weinig jongeren kiezen voor een baan in de techniek of de haven. Om het veranderende beeld van werken in de haven voort te zetten starten JHV en RDM naast Rotterdam Port Intro nu ook met een nieuw initiatief: Rotterdam Port Coach, waarbij studenten worden gekoppeld aan een jonge professional werkzaam in de haven van Rotterdam. En daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Port Coaches gezocht
In de rol van portcoach zul je gedurende één collegejaar een student van RDM begeleiden, waarin hij of zij niet alleen veel leert over de toekomstige rol in het werkveld waarvoor deze student wordt opgeleid maar ook in het ontdekken en ontwikkelen van zijn of haar talenten en daarop kunnen reflecteren. Je ondersteunt dus niet alleen het leerproces maar ook de persoonlijke ontwikkeling van jouw mentee!

Als portcoach leer jij in korte tijd alle vaardigheden die benodigd zijn voor coaching vanuit jouw vakgebied in de Rotterdamse haven! Download hier de flyer voor meer informatie over het portcoach programma.

Interesse?
Wil jij jezelf graag verder professionaliseren en zie je een rol als portcoach helemaal zitten? Meld je dan uiterlijk vrijdag 11 januari hieronder aan! Kom op donderdag 17 januari vanaf 18.00 uur naar de Nieuwjaarsborrel in de Ambassadors Lounge van het ss Rotterdam (3e Katendrechtseweg 25, Rotterdam) en hoor hier alles over de kick-off en matchmaking. NB: Voor de borrel hoef je je niet apart aan te melden!