Rotterdam Port Intro

23 mei 2019

Na twee succesvolle edities staat ook dit jaar Rotterdam Port Intro weer in het teken van ontwikkeling en talent in de Rotterdamse haven. Dé gelegenheid om studenten te enthousiasmeren en een goed beeld te geven van de carrièremogelijkheden die de haven hen te bieden heeft.

Loop op 23 mei een dag lang één-op-één met een portprofessional van een havengerelateerd bedrijf mee en ontdek hoe het er in de modernste haven van Europa daadwerkelijk aan toe gaat. Want niet alleen aan boord van de schepen, maar ook in de IT, Logistiek, Marketing en Business Development aan wal is een hoop werk te doen. 

Tijdens Rotterdam Port Intro koppelen we de student aan een havenprofessional in de Rotterdamse haven voor één dag. Zo krijgt de student een kijkje in de keuken en jouw bedrijf komt in contact met jong talent. Na afloop vindt, tijdens het Navingo Career Event, een borrel voor alle studenten en deelnemende bedrijven plaats om ervaringen te delen en andere havenfans te ontmoeten. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Wil jij verzekerd zijn van een meeloopdag bij één van jouw favoriete bedrijven in de haven? Of zie je het als bedrijf helemaal zitten om nieuw jong talent te ontmoeten en een student voor één dag te begeleiden? Kijk dan snel op www.rotterdamportintro.nl en meld je direct aan!  

 

« Naar overzicht