Nautische JHV Meekijkert

25 april 2019

Dit is simpelweg een Meekijkert die je als Rotterdammert niet mág missen. Want JHV gaat de Maas op onder begeleiding van de nautische dienstverleners van de Rotterdamse haven.

De KRVE, het Loodswezen en Kotug Smit Towage nodigen ons voor de 2e keer uit om de haven aan het werk te zien. Daarvoor varen we mee op de KRVE 71 richting een binnenkomend schip. Terwijl we aan boord worden voorzien van eten en drinken, krijgen we van de nautische dienstverleners uitleg bij alles wat we gaan zien. En dat is een hele hoop. Want wat doen de loodsen aan boord, wanneer komen de roeiers kijken, en hoe werkt het slepen eigenlijk?

Programma

• 17.30 uur: aan boord op de Heijplaatweg 7 (bij de KRVE, bereikbaar met de watertaxi)
  • 18:00 uur: boot vaart weg (en wacht dus niet op laatkomers)
  • 21:00 - 21:30: terug op de Heijplaatweg 7. Let op: de tijd is afhankelijk van het schip dat we gaan volgen.

Aanmelden

Voor dit event hebben we beperkt plek. Maar, na het succes van vorig jaar hebben we een aantal extra plekken geregeld! Zorg wel dat je er snel bij bent en meld je hieronder aan!

NB: Heb je een voedselallergie of een specifieke dieetwens, geef dit dan vooraf door via jong@havenverenigingrotterdam.nl.

Kun je hieronder niet meer inschrijven? Dan zit de Nautische Meekijkert helaas vol! Mail naar jong@havenverenigingrotterdam.nl om op de wachtlijst te komen. Wanneer een plek vrij komt zullen we je dan informeren!