Portalx

28 maart 2019

We gaan deze avond met elkaar in dialoog! Het belooft een avond boordevol interessante en actuele onderwerpen, scherpe stellingen, spraakmakende sprekers en interactie rondom de arbeidsmarkt. Uiteraard volgt na afloop van het event een borrel op locatie. Ben jij erbij?

Sommigen van ons zijn klaar voor een carrière, anderen draaien net hun eerste jaren of kijken naar een eindeloze horizon van mogelijkheden. Tijden veranderen, zo ook jouw wensen en leefstijlen als jong talent. Een nieuwe generatie komt eraan en jij bent daar onderdeel van!

Op donderdag 28 maart organiseert Jong Havenvereniging in samenwerking met het Rotterdams Initiatief Sociale Innovatie (RISI), een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en CNV Vakmensen, een gloednieuwe PorTalx. Dit vormt het evenement waar we met elkaar om tafel gaan en actuele onderwerpen op het gebied van de arbeidsmarkt aanpakken om onder het vergrootglas te leggen, bijvoorbeeld: “De Rotterdamse werkvelden zijn voor jonge mensen fijn om een carrière te starten, ontwikkelen en afsluiten.”

Ben jij het eens met deze stelling of zie jij dat anders? Jouw mening als jonge havenmillenial telt! Laat ook jouw werkgever weten hoe jij hier tegenover staat en ga in gesprek over hoe jouw en andere organisaties hier actief op in kunnen spelen. 

Programma
18.00 - 19.00 uur Ontvangst met broodjes
19.00 - 20.30 uur Interactieve dialogen met een kleine pauze tussendoor
20.30 - 21.30 uur Afsluiting met borrel

Locatie
Geen Portalx zonder locatie aan het water. Daarom stranden we deze avond neer bij het opvallende bouwwerk Drijvend Paviljoen aan Tillemakade 99 in de Rotterdamse Rijnhaven. 

Sluit ook aan bij PorTalx en vertel de werkgevers van Rotterdam hoe jij gelukkig naar je werk gaat, wat jouw drijfveren zijn om energie in je werk te stoppen, op zo’n manier dat je daar de energie voor terugkrijgt om je te blijven ontwikkelen. 

Inschrijvingen via de website zijn gesloten! Wil je nog last-minute mee; stuur een mail naar jong@havenverenigingrotterdam.nl

« Naar overzicht