8 mei 2019
Op de brug met Alphatron
Binnenvaart, zeevarend of superyacht ... de brug op zo'n schip bevat vaak apparatuur van Alphatron, gelegen onder aan de Van Brienenoordbrug. We gaan er een kijkje binnen nemen ...
Op de brug met Alphatron
23 mei 2019
Rotterdam Port Intro
Ontdek jouw carrièrekansen in de haven! Tijdens Rotterdam Port Intro krijgen studenten een één-op-één introductie bij bedrijven in en om de Rotterdamse haven en ervaren hoe het er in deze dynamische omgeving ècht aan toe gaat.
Rotterdam Port Intro
6 juni 2019
Verkiezing Jong Haventalent
De zoektocht naar het Jong Haventalent 2019 is van start. Voel jij je verankerd met de Rotterdamse haven en weet jij anderen van jouw kijk op de haven te overtuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Verkiezing Jong Haventalent
20 juni 2019
80e verjaardagsfeest Havenvereniging
In 2019 bestaat de Havenvereniging Rotterdam alweer 80 jaar. Dit lustrum gaan we gróóts vieren op de ss Rotterdam. Met historie, kennis en een heleboel lol. Hiep hiep hoera! Schrijf je snel in.
80e verjaardagsfeest Havenvereniging